Lokaal vertrouwd

Hier staan wij voor

Bij Raaijmakers & de Mol Advies - Financieel Zeker, kunt u terecht voor advies en bemiddeling op het gebied van financiƫle producten.

financieel zeker

Sandra Raaijmakers en Rob de Mol zijn samen de drijvende kracht achter Raaijmakers & de Mol Advies. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt in onze dienstverlening. Of het nu gaat over uw hypotheek of over uw verzekeringen, wij zijn degene die u hiermee van dienst zijn. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij kiezen er bewust voor om samen te werken zonder personeel. Om u de garantie te bieden dat alles soepel verloopt hebben wij ons aangesloten bij Financieel Zeker. Zij zullen, als wij niet aanwezig zijn, de telefoon voor ons opnemen en kleine wijzigingen doorvoeren. Ook zullen zij de schadebehandeling op zich nemen. Kortom wij zijn een klein bedrijf met de mogelijkheden van een grote organisatie.

Waarom Raaijmakers & de Mol Advies?

  • Persoonlijk contact
  • Contact met de eigenaren zelf
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Onafhankelijk advies afgestemd op uw persoonlijke situatie
  • Wij laten elk advies onderwerpen aan een kwaliteitscheck. Dit zodat u er zeker van bent dat ons advies voldoet aan alle wet- en regelgeving

Wij zien de laatste jaren de adviesmarkt veranderen. Kleine kantoren stoppen met hun dienstverlening en deze worden opgekocht door de grotere organisaties. Hierin worden de particulieren en de zzp-ers naar de achtergrond verschoven voor wat betreft service en dienstverlening. Onze doelgroep is met name de particulier en de zzp-er. Dit met persoonlijk contact en een hoog serviceniveau.

Rob over Sandra:

Sandra is een bevlogen en betrokken persoon die alles in het werk zal stellen om uw hypotheek of verzekeringspakket naar wens samen te stellen. Hierbij maakt zij gebruik van de kennis die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan bij een grote bank alsmede bij een tweetal financieel advieskantoren. Geen enkele uitdaging gaat zij uit de weg. Hypotheekadvies voor u als starter of doorstromer of het regelen van de hypoheek bij echtscheiding, bij Sandra bent u hiervoor aan het juiste adres. Sandra is gediplomeerd volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast is zij Financieel Planner (https://sandraraaijmakers.ffp.nl/)

Sandra over Rob:

Rob is een loyale man op wie je kan bouwen. Hij is erg gedreven en zal er alles aan doen om voor zijn klanten de beste oplossing te zoeken. Rob is altijd op de hoogte van wat er speelt in de branche en is daarom de aangewezen persoon om je te helpen bij complexe zaken. Rob is specialist in verzekeringen voor zowel particulieren als zelfstandigen. Daarnaast is Rob erkend en gediplomeerd als hypotheek adviseur en dat maakt hem de perfecte sparringpartner voor uw hypotheek. (https://www.levenwonen.nl/financieel-adviseur/64457/rtj-de-mol)